ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία Prisma Art Outdoor Advertising ιδρύθηκε το 1992.

Φορέας της εταιρείας είναι ο Νότης Δέδες, πτυχιούχος Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος του Σωματείου Εργολάβων Κατασκευαστών Ηλεκτρολόγων Φωτεινών Επιγραφών.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό όραμα ότι η κατασκευή επιγραφών δεν πρέπει να δηλώνει απλά ένα όνομα, αλλά να δημιουργεί εικόνα και εντυπώσεις.

Πολλά χρόνια αργότερα και επενδύοντας συνεχώς σε έμψυχο και άψυχο υλικό, έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Το 2007 μετακομίζοντας στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας εκτάσεως 3000 τ.μ., ενταχθήκαμε στον Αναπτυξιακό νόμο 3299/2004 και ανανεώνοντας μεγάλο μέρος του μηχανολογικού και τεχνολογικού εξοπλισμού μας, δηλώνουμε ακόμα ένα μεγάλο άλμα προς την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό, καθώς και ένα δυναμικό παρόν στο να δίνουμε μορφή στις ιδέες σας.

Για να μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές σε τιμές ανταγωνιστικές προχωρήσαμε στην δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών τμημάτων με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, που σαν κυρίαρχη φιλοσοφία έχουν την ομαδικότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα να κάνουν την επένδυση σας να ξεπερνά κάθε σας προσδοκία.

Η εταιρεία μας παράγει προϊόντα σήμανσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Πιο αναλυτικά:

και τέλος εφαρμόζουμε κάθε διαφημιστική κατασκευή που μπορεί από ιδέα να γίνει πράξη.

Οι πολυάριθμοι πελάτες μας, είναι οι καλύτεροί διαφημιστές μας.

Οι κυριότεροι από αυτούς είναι: COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ABE, CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, CANDIA STROM, AUTOPLUS, ATEBANK, NP INSURANCE, REVOIL ΑΕΕΠ, STAROIL, RAVENNA CERAMICA, U STORES, ALUMINCO A.E., ISUZU, STIHL, FUJIFILM HELLAS, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., NIKE, ELMEC SPORT, KARCHER ΕΛΛΑΣ, GAP, UNITED COLORS OF BENETTON.

Η εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει με συνέπεια οποιαδήποτε ζήτηση σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Γι' αυτό με τους πελάτες μας συνδέουν σχέσεις μακρόχρονης εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.